Tässä nyt vihdoin ja viimein myös omat ATC:ni jotka Kikka sai. Aiheethan oli kukka, enkeli, muumi ja kissa. Kikka sai myös pienen yllärin korttiensa mukana. Tämä oli erittäin hauskaa puhaa, aika kului kuin siivillä ja nyt sitä katselee kaikkea matskua vähän eri tavalla. Suosittelen kokeilemaa.

Ihan lyhyesti ATC korteista teille jotka ehkä mietitte mikä tämä ATC on. Kysehän ei ole ihan tavallisista korteista vaan pienistä (6,4cm * 8,9cm) keräilykorteista (ATC=Artist Trading Cards) joita tekijät vaihtavat keskenään. Ainut sääntö on tuo koko, kaikki muu on taiteilijan omasta mielikuvituksesta ja tilpehöörivarastosta kiinni. Eli TYYLI ON VAPAA!

543019.jpg

Eikä siinä vielä kaikki. Toisen ATC vaihdon kortit ovat tulleet. Vaihtajana toimi AnneHelena. Lomamatkan takia sain hänen tekemät kortit vähän etuajassa. Häneltäkin sain pienen yllätyksen. Minun tekeleeni lähtevät matkaan vapun jälkeen. Niistä lisää myöhemmin. On todella hauskaa seurata miten eri ihmiset saavat aikaan niin erilaisia kortteja samoista aiheista. Kiitos AnneHelena näistä. Aiheet olivat ruusu, tuoksu, hyvä olo ja meri.

549040.jpg

549045.jpg

Kävin eilen Robbarissa ostoksilla ja sieltä tarttui ihan väkisin mukaan nämä langat. Ostin varovasti nyt vain yhden kerän kutakin. Tuosta liilasta langasta ajattelin tehdä huivin ja jos oikein innostun, ostan lisää sitä ja teen ponchon.

549067.jpg

Nyt vapaalla ajattelin tehdä ainakin AnneHelenan loput atc:t valmiiksi. Aloitin myös yhden ikuisuusprojektin loppuun viemisen toissa päivänä. Eli jatkan vauvan mekon tekemistä. Kun tarkastelin sitä lähemmin, totesin että se ei ehkä sittenkään ole ihan 1 vuotiaan kokoa vaan taitaa olla pienempi. Täytynee arvioida se uudestaan kunhan se on valmis.

Yksi vapaapäivien projekteista on tehdä ystävälle sellainen "pajutötterö" isoon kukkapataan. Tämä luova nainen koittaa kivenkovaa väittää ettei häneltä luonnistu nämä kädentaito hommat. Mutta hän ei vain ole antanut itselleen aikaa kokeilla. Mutta sanallista luovuuttaan hän kyllä harjoittaa usein. Kurkistakaa toki solisevaa sanahelinää arjesta ja vähän sen ulkopuolelta Ennemmin tai myöhemmin.