Koska olen vaihteleva persoona, tykkään kokeilla erilaisia asioita elämässä. Suurin alue jolla näitä kokeiluja teen, on käsityöt. Olen suorastaan hurahtanut niihin.

Käsityöt ovat minulle varsin laaja käsite. Uppoudun toisinaan askartelun kiemuroihin, välillä taas hurjastelen ompelukoneella ja toisinaan vuolen puupalikasta ketjunpätkän. Puikot ja koukutkin kilisee välillä tiuhaan tahtiin, tosin pitäydyn suhteellisen pienissä töissä. You name it and I will try it!

Aina tekemisilläni ei ole päätä eikä häntää, alkua... saatikka loppua!Viimeisin aluevaltaukseni onkin helmeily ja minimaailma eli nukkekodit! Saas nähdä kuinka tytön käy...

Käsityöksi lasken myös muita luovan tekemisen aloja, esimerkiksi sisustaminen, valokuvaus ja meikkaaminen.

Kamera pysyy kädessä mutta olen kovin laiska viemään filmirullia kehitettäväksi, joten siksi olenkin tilannut ensimmäisen digikamerani, perusmallia. Pääsen sitten kuvittamaan ahkerammin blogiani :)

Sisustan budjetin ja mielialan mukaan. Unelmana todella oman maun (tai sen puutteen) ja halun mukaan kaikkea ihanaa, räiskettä ja säihkettä, väriä ja kimallusta! Ja vaihteleva kun olen, aika ajoin rauhoitus hillityn hallittuun ja yksinkertaiseen tyyliin.

Harva pitää meikkausta käden taitona tai jonkinlaisena taiteena. Monesta meikkaaminen onkin sitten maailman turhimpia asioita, ehkä onkin. Monelle meikki on ikään kuin naamio jonka taakse kätkeytyä, toiselle asuste, kun taas joku kertoo sillä asenteestaan, arvoistaan tai jostain muusta.

Nautin itse meikkaamisen luovasta puolesta, muutoksesta minkä sillä voi saada aikaan. Iloitsen siitä kun meikkini on osa suurempaa kokonaisuutta, esim lehtijutussa on meikki on yhdistetty teemaan. Tai kun kaunis meikki viimeistelee täydellisen juhlapäivän.

Varmasti tällä blogilla tulee jaariteltua niitä ja näitäkin, jonkin verran asiaa ja paljon asian vierestä.

Toivottavasti viihdytte ja tulette useamminkin!

Inspiraation ja ajan mukaan sitten lisäilen asioita. Sen verran vielä kerrottakoon, että tämä blogin tekeminen onkin sitten minulle todella uusi aluevaltaus, joten maltti on valttia! Kaikki ei ehkä suju ihan tyylillä...

Oikein hyvää kevättä, pääsiäistä ja uuden elämän alkua kaikille!

516579.jpg