Koska uudet projektit on ikään kuin kesken, niin ajattelin että voisin esitellä aikaisempia töitä mitä on tullut tehtyä. En kuitenkaan kaada kaikkia yhdellä kertaa teidän niskaan vaan ripottelen niitä vähän kerrallaan silloin kun ei ole mitään uutta mitä esitellä.

Tämän ensimmäisen kuivakukkaasetelman tein kolmisen vuotta sitten sadonkorjuujuhlan kunniaksi, tuliaislahjaksi juhlan järjestäneelle isäntäväelle.

516474.jpg

Sadonkorjuujuhla järjestetään luonnollisesti sen jälkeen kun on viljat puitu ja "purkitettu". Yleensä mukana on olleet vain työhön osallistuneet miehet mutta tuona vuonna sitten poikkeuksellisesti sai naisväkikin olla mukana. Juhlaan kuulu tietenkin paljon ruokaa ja juomaa. Silloin oli tarjolla herkullista hirvipaistia kaikenlaisilla lisukkeilla. En ollut aiemmin syönyt hirveä ja vähän hirvitti, mutta se olikin todella hyvää! Mutta nyt on juhla palautunut takaisin miesten juhlaksi :(

Tein asetelmasta symmetrisen jolla on selvä taka- ja etupuoli. Kasveina käytin pellavaa, vehnää (tilan omasta pellosta), ikiviuhkoa (omasta kasvimaasta) ja tuota punaiseksi värjättyä kasvia jota en tunne (mistä lie kotiin kantautunut). Kortin traktorikuva taisi löytyä Pirkka lehdestä ja sopi mielestäni hyvin juhlan teemaan.

520603.jpg

Tuossa koitin palauttaa mieleen että olenko tehnyt useampia kuivakukkatöitä, mutta tulin siihen tulokseen että eipä ole tullut tehtyä. Tosin tämä aktiivisin aika käsitöiden parissa on ollut tämä viime vuosi. Aiemmin tuli tehtyä aika harvakseltaan käsitöitä (oli aina muka joku syy että ei voinut) mutta nyt viime kuukausien aikana puuhastelen lankojen, kankaiden, paperien ym matskujen parissa entistä enemmän. Ja nautinkin siitä kovasti, olishan tätä kiva tehdä ihan kokopäiväisestikin!