Satuin parisen viikkoa sitten näkemään ystäväni luona kullan värisen Mehukatti sekamehun juhlapurnukan. Todella hieno kullan sävy ja varmasti 10-löytö jokaiselle väkertäjälle, niin askarteluun, mineilyyn kuin koruiluun ja moneen muuhun. Nyt kaikki Mehukatti ostoksille, itseni mukaanlukien!

Moni on varmasti jossain elämänsä vaiheessa käyttänyt jotain purnukkaa kynäkippona, oli se sitten lasinen hillopurkki tai esimerkiksi hernekeitto säilyketölkki. Koristelin itse useammanikin hernerokkapurkin monin eri tavoin ja ajattelin jatkaakin sitä. Tässä muutama lempparini tähän mennessä. Näitä lapsetkin tykkää tehdä ja suunnitella.

535703.jpg

Eli ensin päällystin tavallisella valkosella paperilla jonka jälkeen päällystin tuolla läpikuultavalla kukkapaperilla ja sitten viimeistelin reunat lilalla silkkinauhalla.

535708.jpg

Tämä isompi rokkapurkki sai koristeeksi värikkäitä lankoja jotka vain liimasin purkin ympärille. Yksinkertaista! Värejä ja raitojen kokoa vaihtamalla tyylin saa just itseelle sopivaksi.

Minun pojankoltiaiset tykkää kovasti virkata, ollaan kyllä vasta opeteltu ketjusilmukkapötköjä, ja ajattelinkin että hehän voisivat päällystää omat purkkinsa niillä itse virkkaamillaan "madoilla".

Pienenä gallup kysymyksenä: Mitenkäs teidän lapset/perhe suhtautuu teidän käsityö/askartelu innostukseen? Katselevatko sivusta ja ovat ylpeitä, ovatko innolla mukana vai pyörittelevät päätä ja päivittelevät tekemisiänne?