Vein heti aamusta autoni huoltoon ja marssin suorinta tietä Porvoossa sijaitsevaan Lankataloon. En ollut käynyt siellä sitten kouluvuosien ja voi että silmä lepäsi... En olis millään lähteny ja oli oikeen väkisin pidettävä tiukasti kukkaron nyöreistä kiinni ettei se pian huutais tyhjyyttään. No kuitenkin sieltä tarttui muutama kerä mukaan, esim kitty mohairia, sain nimittäin siellä päähänpiston kokeilla salomonin solmuja. Saas nähdä kui tytön käy!

574286.jpg

Eli Lankatalon saaliiseen kuului tuo tumma violetti kitty mohairia, vaalean lila Lizzy (nauhan näköistä lankaa) oli muuten tosi poistohinnalla!!! Ja vielä tuo valkoinen Maxi virkkauslanka.

Jos satutte liikuskelemaan Porvoon suunnalla niin 19.5 Lankatalossa on Hullunhalpa Lauantai. Kannattaa käydä, itse en pääse kun olen töissä.

Nuo beiget langat ja kori löytyivät kaksi viikkoa sitten avatulta Löytöpiste Kirpputorilta. Se on meille Porvoon ja lähi ympäristön kirpparikiertelijöille pelastus, sillä jo aikoja sitten kaupunki onnistui karkottamaan 2 suurinta ja parasta kirppistä kieltäytymällä jatkamasta vuokrasopparia... Mutta nyt alkaa taas helpottaa. Eli Mestarintie 19 löytyy tämä, muutaman korttelin päässä Lankatalosta.

Samaiselta kirpparilta löytyi myös nämä, eli eivät ole omia tekeleitä, mutta kun ovat niin kivoja...

574294.jpg 

574301.jpg

Lankana tuossa ponchossa on käytetty sellasta paksuhkoa löyhästi kehrättyä lankaa.

Tosiaan tuo 1000:n kävijän raja lähestyy hurjaa vauhtia, en olis uskonut! Se tuntuu hurjalta saavutukselta ja siksi ajattelinkin lähettää jotain pientä kävijälle numero 1000!!!! Tuhannes kävijä jättäköön itsestään jäljen kommentteihin jotta lahjus sitten löytää perille. Jos luku 1000 jostain syystä menee "ohi" eli jää huomaamatta, niin sitä lähinnä oleva kävijä saakoon lahjuksen. Onnea laskurin tiirailuun...