No niin, nyt sitten tässä sairastelun ohessa sain tehtyä jotain uuttakin. Tilasin joku aika sitten uuden kirjan nimeltään Nukkekotielämää. Sen parissa olen tämän viikon viihtynyt vapaina hetkinä. Innostuin unelmoimaan ja mielessäni jo suunnittelin ja sisustin tulevaa nukkekotiani.

Olisin tehnyt sinne ensimmäisen asukkaan mutta totesin äkkiä että minulla ei ollut ihonväristä massaa mistä tehdä se. Tunnustelin kuitenkin erilaisia nimiä asukille ja itse talolle, kaavailin jotain hienoa; Villa-jotakin ja Lady-jotakin. En tässä vielä pura vaihtoehtoja kun ei ole itse taloa ja asukasta vielä nähty. Ajattelin että olisi hauskaa kehitellä jonkinlainen tarina koko nukkekodin ympärille, että se ikäänkuin tuntuisi aidolta.

No sen verran voin kertoa että jos vain suunnitelmat ja todellisuus kohtaa niin talossa tulee olemaan useita huoneita ja mahdollisesti kolme kerrosta (joihin tietysti luetaan myös kellari ja ullakko). Ja jos olosuhteet sallii niin pieni puutarha olisi hieno loppusilaus. Asukkaita olisi nyt aluksi vain yksi, nuori nainen, tulevaisuudessa 2-3 henkeä lisää. Onko nuo loput asukkaat sitten aikuisia tai lapsia, sen aika näyttää.

Mutta kirjaa lukiessa ja katsellessa sain niin suuren tarpeen tehdä edes jotain, kun en sitä asukasta voinut tehdä. Pulmana oli että mitäs sitten teen kun en oikeen ole perillä talon tulevasta koosta, sisustuksesta tai muustakaan...

Joten päädyin "turvallisesti" keittiöön tai kellariin soveltuvalla tavaralla.

600306.jpg

Eli tein tuon hedelmälaatikon (idea löytyin tuosta tilaamastani kirjasta). Hedelmät olin tehnyt jo aikaisemmin. No niin, sitten oon näköjään unohtanut "mittasuhdetikun" eli tulitikun kuvasta! No mutta tuohan on tehty tulitikuista ja tuo pitkä sivu on melkein yhden tikun mittainen, vain pää on katkaistu pois. Pohjaksi liimasin kaksi kartonkipalaa yhteen ja tikut maalasin vedellä ohennetulla askartelumaalilla.

Hauskaa pikku puuhaa!