Nyt pelittää taas netti ja sähköpostit ym!!!!!!!

Eli päästiinpä taas asiaan. Kiitos jokaiselle kärsivälliselle blogini lukijalle!

Tosin huomaan tässä vääntäessä että on kauheesti unohtunu. Niinku miten tää nyt tehtiin ja mikäs mun salasana olikaan... saa ihan tosissaan kaivella muistilokeroita.

Kerroin että mulla on kivaa näytettävää kunhan saan pelit ja vehkeet kuntoon. Kaikkea en heti näytä, vähän kerrallaan vaan.

Kävin Porvoon rakenna-asu-sisusta messuilla jonka yhteydessä oli myös keräily- ja antiikkimessut. Ensin mainittu oli täysi floppi edellisiin vuosiin, mutta tein yhden löydön toisesta.

Eli nukkekotini ensimmäinen huonekalu. Mittasuhde saattaa olla ihan ok tuohon vitriinikaappiin johon nukkekotini ajattelin rakentaa.

1008354.jpg

Tein siihen heti istuintyynyn, josta mun mielestä tuli liian pieni, vaikka "mukamas" tein kaavan ensin jne. Tuolilla olevan kukkakimpun olen tehnyt jokunen vuosi takaperin. Se on valmistettu Cernit massasta ja siitä piti tulla jääkaappimagneetti. No enpä ole saanut aikaiseksi laittaa sinne mitään magneettia, joten nyt se koristaa orastavaa nukkekotiani.

Seuraavalla kerralla kerrontaa ja kuvia pienemmistä nukkekoti/roombox suunnitelmista ennen varsinaista suurta huvilaa....