Järjestin tuttavaperheille Halloween aiheiset tupaantuliaiset. Koska mukana oli lapsia, halusin pitää juhlat alkuillasta. Tunnelma oli mukava, lapset nauttivat ja me aikuiset juttelimme ja herkuttelimme. Tässä tunnelmia juhlasta.

1041774.jpg

Tämä herra otti vieraat vastaan ulkoovella, sisään tultuaan vieraan toivotti tervetulleeksi puhuva kynnysmatto joka huusi: Happy Halloween, ha ha ha ha haa! Sain tämän kurpitsan ystävältäni Ingridiltä. Saadessani sen se oli vielä vihreä. Olin kyllä aikonut kaivaa siltä sisuskalut ulos jne, mutta tulikin niin vietävän kiire että päädyin vain piirtämään kasvot sille.

1041803.jpg

Ruokapöydän koristelin aiheeseen sopivasti. Mustia jätesäkkejä, koristekurpitsoja, hämiskynttilöitä, hämähäkkejä ja tietenkin kammotus meny.....

1041800.jpg

Matoisa karkkisekoitus ja vihreäjalkaisia hämähäkkejä, tehty suklaapalloista ja kirpeistä karkkinauhoista.

1041789.jpg

Matojen valtaamat sipsi- ja popcornkulhot.

1041783.jpg

Lisää matojen valtaamia sipsejä sekä katkaistuja sormia, jotka on tehty nakeista, paprikasta ja ketsupista. Nämä upposivat lapsiin kuin kuuma veitsi voihin.

1041781.jpg

Kauhu-booli oli luonnollisesti alkoholiton. Sisältäen limpparia ja mehusta tehdyn jäisen käden...jota en ehtinyt kuvata, sekä kiiwi viipaleita. Nuo valkoiset on muovisia hämähäkkejä. Uskalsin laittaa niitä koska lapset olivat sen verran isoja että osasivat varoa, mutta pyysin heitä vielä varmuuden vuoksi juomaan pillillä ettei satu vahinkoja. Hyvin meni.

1041778.jpg

Tunnelmia olohuoneesta ja juhlien jälkeen...

1041808.jpg

1,2,3,4,5,6,7 spökena rör sej i kistorna nu! Tämä oli laulu joka lasten oli tarkoitus esittää, mutta se pääsi unohtumaan.

1041767.jpg 1041773.jpg

Pimeys laskee Halloween juhlamme ylle ja lasten on aika painaa päät tyynyyn. Kiitos kaikille juhlijoille: Ingrid, Carola, Caroline, Fredrik, Anders, Maria-Amanda, Sussi, Andy, Christoffer, Alexandra, Edward ja Axel. En julkaise kuvia heistä, vaikka asut olivat mahtavia, koska en tullut kysyneeksi lupaa julkaista niitä.

1041764.jpg

Lopuksi saamani kukkakimppu, kiitos Carola. Ja suurkiitoksen kaikille tuparilahjoista!

Asiasta viidenteen, Kirjasto-sivuilta löytyy muutama uusi hankinta.