Kävinpä sitten lääkärillä, plaaplaaplaa, ei kuulemma tarvitse mennä naprapaatille, joten en mennyt. Pisti minut loppuviikoksi sairaslomalle ja melkein ajokieltoon, mutta totesi kuitenkin että koska jalat ei mene alta niin saan ajaa, mutta varovaisesti ja tulisi välttää turhaa ajamista. Juu ja lähetti se minut verikokeisiin ja sydänfilminkin ottivat, varmuuden vuoksi. Että silleen!

Ajatellaanpa positiivisesti, sain aikaa olla itsekseni ja lasten kanssa! Olen ottanut varaslähdön jouluun, eli ripustin valotähdet ja -sydämet ikkunaan, odottamaan että saan hankittua lisää jatkojohtoja.... Kun katson kalenteria niin siellä näyttää olevan aika täyttä, se saa pohtimaan missä ihmeen välissä saan joulun tehtyä ja ollakko kotona vai mummolassa. Haluaisin todella paljon olla kotona lasten kanssa ja pyytää mummo joukkoineen mukaan. Haluaisin tehdä oman joulun ja luoda meille omat perinteet. Mutta mahdanko ehtiä rakentamaan sellaista ensimmäiseen jouluumme?

Joulu ja pukin kontti oli tänään mielessä. Innostuin muutama päivä sitten kaivamaan helmikokoelmani esille ja löysin viime kevään kässäri messuilta (turku) bongaamani isot "lasijutut" ja muut sieltä hankkimani helmet ja tarvikkeet. Ensimmäinen yritys oli kuin ylikuorrutettu kakku, muutama "juttu" ei oikein sopinut joukkoon joten otin ne pois ja teen niistä ehkä korvikset tai jotain. Ei tämä toinenkaan malli taida ihan olla sellainen tavallinen koru, mutta voisin ajatella laittavani sen juhliin tai käyttää rekvisiittana tekemissäni meikeissä.

Tässä kuvat molemmista versioista.

1061629.jpg 1061632.jpg

Ja pukin konttiin valmistui tällainen luomus. Musta väri on tässä korussa se ratkaiseva elementti, yksinkertainen pienellä "särmällä".

1061644.jpg

Noi kiehkurat osoittautui haastaviksi. Olisin kiitollinen jos joku osaa antaa pikku vinkin kuinka noita kiehkuroita tehdään ilman että menee hermot!!! Isompina ne ei olis niin suuri haaste mutta noin pieninä (n. 6-7mm) oli vaikeata saada pihdit, hopealanka ja hermot yhteistyöhön.