Tosiaan, muutamalle tunnille tarttis saada mahtumaan lasten kanssa oleminen, kokkaaminen, lasten harrastukset ja omat näpertelyt ja sitten pitäisi olla vielä aikaa nukkumiselle. Nyt kroppa haluaa antaa periksi; päätä särkee, huimausta, pyörtymistä ja nukkumisvaikeuksia. Tänään tohtoria moikkaamaan ja työkaverin kehotuksesta naprapaatille, jos lääkäri ei keksi muuta syytä oireille.

Mutta mitä sitä liikaa murehtimaan. Homma hoitoon ja elämä jatkuu! Tosin se naprapaatti vierailu vähän pelottaa, kun toinen kajoaa omaan selkärankaan ja vääntelee ja kääntelee. Mutta kaipa nuo hommansa osaavat.

Eilen illalla sain tehtyä korun mutta en sitä kuvaa sitten vielä ottanut. Nyt tulin nopeasti vääntämään edes vähän legendaa tänne. Lääkäri aika odottaa.

Pari kesää takaperin ostin kranssin, tai ei se taida olla kranssi nimeltään vaan jotain muuta, mutta kuitenkin. Siinä oli nuo punaiset rusetit ja niiden lisäksi rivi kuivakukkia, tykkäsin kovasti. Mutta koska tämä roikkui ulko-ovessa niin se joutui myös sään koettelemaksi. Se syksy oli myrskyinen ja kostea joten kukat saivat aika rankkaa kyytiä, vaikka rappujen päällä oli katto. Päädyinkin sitten ennen joulua vähän muuttamaan sitä. Revin siis kuivakukat pois ja poistin kuumaliima jämät. Rusetit saivat jäädä. Kaivoin varastojani ja löysin "metallilanka-helmiköynnöksen" (tai mikä lie) ja kieputin sitä ympärille. Todella helppo ja nopea muutostyö.

1041758.jpg

No kuvan laatu ei näytä olevan taas paras mahdollinen. Otin tämän ilman salamaa tunnelmavalaistuksessa, koska salamalla ja normaali valaistuksella siitä tuli niin kylmän ja kalsean näköinen.