Nyt on sitten valmistunut myös kylpyhuoneen pesuallas! Se on samaa sarjaa saippua-astian kanssa ja joukkoon on liittynyt myös sarjaan sopiva muki (siitä ei ole kuvaa). Näissä on siis edelleen käytetty itsestäänkovettuva savea ja kultaista geelikynää, lisäksi hanoissa on käytetty myös hopeista geelikynää. Valitsin yksinkertaisen mutta kuitenkin ylellisen ilmeen kylppärikalustolleni. Vielä siis puuttuu amme ja pönttö.

1093139.jpg

Asetin nuo tuohon roombox-aihioon nähdäkseni ne edes jotenkin "paikallaan". Lavuaarin päälle olen asettanut saippua-astian. Lavuaarin oikealla puolella oleva vati on "jäännös" lapsuusajan leikkiastiastosta, se on porsliininen sokerikulho tai jotain sellaista. Puinen pesusaavi löytyi jostain pikkuroina-kätköstä omista tavaroistani, en vain tiedä miten se on minulle kulkeutunut...?!!

Hupsista, huomasin että mittatikku puuttuu kuvasta. Sanoisin että pesualtaan jalan levein kohta on hieman tulitikkua (eli mittatikkua) lyhyempi.

En näköjään ole laittanut saippua-astiasta yhtään kuvaa tänne, muuta kuin tuossa yllä olevassa kuvassa. Mutta siitä se näkyy aika huonosti. Voisin laittaa pesualtaastakin erillisen kuvan jossain vaiheessa. Tässä kuitenkin saippua-astiasta lähikuva.

1080941.jpg

Asiasta viidenteen. Kävin kokeilemassa ajamista maanantaina. Ei ollenkaan hyvä juttu. Silmät ei pysyny mukana liikkeessä, niitä särki ja katseen kohdistaminen oli vaikeaa. Eli meninpä tiistaina silmälääkärille. Siinä istuessa kun oli se laite silmien edessä ja hän vaihteli kuvia tiuhaan tahtiin, niin silmät reagoi taas voimakkaasti ja rupesi huimaamaan ja oksettamaan. Muuten on ystäväni antamat asentohuimauksen hoitoliikkeet auttaneet aika hyvin, vain tällaisissa ääritapauksissa enää heittelee. Näkö ei ollut heikennyt kuin ihan hitusen verran, joten syy ei ole siinä. Hän ei omilla laitteillaan löytänyt mitään ihmeellistä, mutta koska oireet ovat näin voimakkaat ja tulleet näinkin yllättäen, niin hän päätti myös lähettää minut Helsinkiin jatkotutkimuksiin, mutta nyt silmäspesialistille. Ja koska ajaminen on edelleen kiellettyä ja ympärillä tapahtuva runsas liike (kuten kaupassa), valot ym laukaisevat nämä oireet, niin sairasloma jatkuu 2:lla lisäviikolla.