Pikkumieheni ovat myös ahkeroineet, toinen askartelun ja toinen virkkuukoukun lumoissa.

Akke päätti rakentaa itselleen pienoispaloaseman. Tässä tulos ensimmäisen illan jälkeen. Yläkerta jossa palomiehet oleskelevat silloin kun eivät ole paloja sammuttamassa, tanko jota pitkin he sujahtavat alas kun tulee hälytys ja palokunnan lippu. Tässä vaiheessa en vielä tiennyt mihin tarkoitukseen tuo rengas oli ripustettu. Palomiehen teossa hälytettiin mamma apuun.

1061658.jpg

Tässä tulos muutaman päivän kuluttua (onpas kuva pimeä).

1061659.jpg

Paloasema on saanut pihan puineen päivineen, paloauton, hälytyskellon ja linnun katolle. Rinkulan tarkoituskin selvisi, siitä tuli jonkinlainen kyltti tai logo paloasemalle.

Eddiekin ahkeroi, aikaisemmin vahingossa virkattu pallo sai jatkoa. Nyt virkkaus alkaa jo näyttää siltä miltä pitikin, eli matolta tai peitolta mamman nukkikseen. Tyyli oli mielenkiintoinen, ei pyydellyt apua, virkkaili omissa oloissa. Eli normaalin edestaikaisin tyylin sijaan mentiin lähes ympäri ja takaisin, hoksasi kuitenkin itse että joka kierroksella oli listättävä silmukoita (miten hän sen hoksasi ja toteutti, ei aavistusta), vaikea kuvailla, kuva kertokoon tarkemmin. Mutta siitä tuli hieno, voisin väittää että hieno tyylinäyte vapaavirkkauksesta!

1061660.jpg

Ja mitä hän nyt tekee? Aloitti tietenkin seuraavan virkkuutyön! Nyt yritetään mennä perustyylillä edestakaisin. Kova hinku olisi oppia pylväät ym mutta koitetaan nyt ensin oppia perusasiat. Kyllä mamma on iloinen pikkumiesten innostuksesta!