Tänään jatkoin aikaisemmin tekemieni tavaroiden maalaamista ja tein vielä lisää tavaroita. Eli nämä esineet valmistin itsestäänkovettuvasta savesta nukkekotiani varten. Maalasin ne vedellä ohennetulla askartelumaalilla ja kultaviivoihin käytin kullanväristä geelikynää. Sen verran laiska olin että en erikseen pohjamaalannut näitä valkoisella, koska mun mielestä savi oli tarpeeksi valkoista kuivuttuaan. Ihastuin Nukkekoti-kirjan muutamaan malliin, siksi nämä on aika saman näköisiä.

1080939.jpg

Oliskohan nämä sopivia juhlakattaukseen? Tämä astiasto tarvitsee vielä täydennystä, kuten näkyy...

Seuraavat astait on tarjoiluvateja yksinkertaisilla muodoilla ja kuvioilla, ehkä arkeen tai vähemmän hienoon juhlaan.

1080940.jpg

Jämäpalasta valmistui epämääräisen näköinen vati, jolle en oikein tahtonut keksiä käyttöä sen epäillyttävän näköisen ulkonäön takia. Loppujen lopuksi siitä syntyi afrikkalainen kulho, taidetta kaukaiselta matkalta....

1080932.jpg

Ne muut ei nukkikseen kuuluvat jutut jotka lupasin myös tänään esitellä, saa sittenkin jäädä myöhäisemmäksi. Sen sijaan Jäätiköiden Kuningatar (jonka NIMI ARVONTA löytyy muutama postaus takaperin) haluaa esitellä viittaansa.

1080936.jpg

Aikaisemmin kerroin paikanneeni Eddien maastokuvioiset housut ja että niistä piti olla kuva. No ottamani kuva oli niin tumma että housut tuskin erottuivat taustasta, eikä kuvankäsittelyohjelmakaan auttanut. En ole saanut uutta kuvaa niistä koska ne housut on nyt pojan päällä ja liikenteessä. Että silleen.