Jo kauan sitten päätin kokeilla suolataikinalla muovailemista. Ystäväni oli juuri saanut tyttären ja ajattelin tehdä hänelle vauvataulun. Ja niin minä teinkin, hän vaan ei koskaan saanut sitä, koska se meni halki ja vaikka korjasin sitä, niin en ollut tyytyväinen lopputulokseen. Se on kuitenkin jäljellä koska se oli yksi ensimmäisistä taikataikina töistä. Tällainen siitä tuli.

1041752.jpg

Idean tähän ja seuraavaan tekeleeseen sain kirjastosta löytyneestä taikataikina kirjasta (en muista nimeä). Olen maalannut molemmat askartelumaalilla ja lopuksi lakkasin ne spraylakalla.

Tätä tätiä tehdessä esikuvana minulla oli oma ihana ja valoisa tätini. Hän on yksi voima-ihmisistäni. Elämä on häntä potkinut välillä turhankin rankasti mutta hän jaksaa hymyillä ja olla iloinen, vaikka hänet on poljettu maahan niin hän silti vain jaksaa nousta ylös ja uskoa huomiseen. Hän on suurimpia ja tärkeimpiä esikuviani omassa elämässäni. (Olette saattaneet nähdä hänet Hymy lehdessä viime aikoina.) Eli tämä tyyli-lyyli kuvastaa sitä loputonta iloa ja voimaa joka pursuaa minun tosi elämän sankarittaresta. Molempien näkeminen nostaa hymyn huulille, jokin heissä molemmissa sanoo että "loppujen lopuksi, älä ota sitä vakavasti, ei se murehtimalla parane".

1041750.jpg

Tein silloin myös yhden lapsihahmon mutta sitä en ole VIELÄKÄÄN maalannut, täytyy varmaan kaivaa se esille joku päivä.

Viikonloppu oli vaikea huimaamisen osalta. Pyörtyminen oli taas lähellä, ajaminen oli epämiellyttävää. Eli menin tänään uudestaan lääkäriin. Tulos tällä käynnillä oli seuraava: 2 viikkoa sairaslomaa ja suullinen ajokielto ja lähete neurologille. Tuo ajokielto vähän vaikeutti suunnitelmia mutta minkäs voit. Onpahan paljon aikaa valmistella sitä omaa joulua kaikessa rauhassa.

Olen ajatellut yrittää saada jokaiselle päivälle, 1.12 alkaen aina jouluaattoon asti, jotain jouluun liittyvää askartelua, käsityötä tai muuta tunnelmallista tänne blogiini. Voisi sitä kai eräänlaiseksi joulukalenteriksi kutsua. Tervetuloa luukuttamaan!