Koska nyt sitten päätin että vietämme joulun kuitenkin kotona, niin oli hankkittava kaikenlaisia jouluherkkuja. Onneksi äitini tuo kinkun, kun itse en ole koskaan edes harkinnut paistavani kinkkua itse. Kai sekin tarvitsee opetella joskus....

Tonttuillessa tuli hankittua myös viimeiset joululahjat ja toimitettua ne oikeisiin osoitteisiin. Toivottavasti lahjat ovat mieluisia.

1093189.jpg

Pientä siivouksen poikastakin esiintyi päivän aikana. Sitten muistin että kuusi tulee sisälle tänään. Totesinpa siinä sitten että kas kas, eihän minulla ole edes kuusenalusmattoa. Pohdin että pitäiskö lähteä vielä ostamaan sellainen. Mutta sitten muistin että minulla on vanhat joulunpunaiset verhot joista voisin ommella sellaisen. Eli hetken mielijohteesta siirryin tuumasta toimeen ja aloitin maton ompelemisen. Ei siinä kauan nokka tuhissut kun se oli valmis.

Koska oli vähän kiire niin en ruvennut sitä koristelemaan millään lailla, se saa jäädä ensi vuodeksi. Mutta koska matto valmistui pikavauhdilla 'jotain sinnepäin' tyylillä, niin siitä ei tullutkaan ihan täydellisen pyöreä. Mutta entä sitten, ketäs se haittaa minun kuusen alla!

1146291.jpg

Kirjahylly on kun pommin jäljiltä! Oliskohan näistä tontuista apua sen järjestelemisessä....?

1146295.jpg