Poikien joulukalenteri paljasti taas salojaan, sieltä tupsahti nippu olkia. Meinasi iskeä epätoivo (miksi ihmeessä ostin kalenteriin olkia??) kun alettiin askartelemaan. Netistä ei oikein löytynyt ohjeita joita myös lapset voisi tehdä (tai en osannut etsiä oikeilla sanoilla). Himmelinteko ohjeita löytyi kyllä, samoin korttiohjeita joissa oljet litistetään. Sama juttu lehdissä. Ja koskas viimeksi tein itse jotain oljesta....öööö.....ala-asteella! Enkä edes muista mitä tai miten tehtiin.

Joten luovuus pistettiin koetukselle ihan tosissaan. Yritin väsätä helpon tähden jonka voisi ripustaa kuuseen. No joo, kyllä siitä tähti tuli, mutta siitä tuli niin lötkö ettei sitä olisi voinut ripustaa mihinkään. Joten "risainasin" tähden jonkinlaiseksi mini-lampunvarjostin-himmeli-mikälie-jutuksi. Ehkä se kelpaa nukkekotiin...

1125298.jpg

Seuraava koe oli myös tähti, joka onnistui jotenkuten. Mutta totesin että tätä ei muksut pysty ilman apua tekemään, tuotti itsellenikin vaikeuksia.

1125289.jpg

-Mitä ihmettä sitten tehtäis näistä? ajattelin. Sitten keksin! Nämä syntyivätkin sitten nopeasti. Eli käytettiin olkia, puuhelmiä ja ja pellavalankaa (kun ei ollut punaista puuvillalankaa).

1125279.jpg Oma "roikotin"  :))

1125273.jpg

Kuva on vähän pimeä. Poikien pienemmät koristeet olivat söpömpiä ja istuvat paremmin kuuseen.

Koskas sen kuusen muuten pystyttäisi? Hmmm....

HUOMASITKO UUDEN KYSELYN?