Kuudennesta luukusta lapsille tuli askartelupaketti, piti tehdä enkeli paketin tarvikkeista. Siihen ryhdyttiinkin heti aamupalan jälkeen... Vasemmanpuoleinen on Axun tekemä ja oikeanpuoleinen sitten Eddien. Näitä paketteja sai ihan Tiimarista.

2123465.jpg  2123478.jpg

Nyt tunnustan suurimman syntini ellen jo tehnyt sitä viime vuonna, en ole koskaan mitenkään erityisemmin juhlistanut itsenäisyyspäivää. Se ei tarkoita sitä ettenkö arvostaisi jokaista sotilasta joka osansa hoiti. Mutta muistelen niitä mielummin omassa päässäni omalla ajallani kun tunnen erityistä kiitollisuutta siitä mitä tekivät.

Katson useimmiten kyllä linnanjuhlia kurkistellakseni hienoimmat ja huonoimmat pukuvalinnat. Mutta muuten en ole aivan vakuuttunut juhlan tarpeellisuudesta.... No mutta samapa tuo, kyllä ne juhlat pidetään minun mielipiteestäni huolimatta.

Lasten takia olen kuitenkin jonkinlaista Itsenäisyyspäivän muistamista yrittänyt pitää yllä. Eli leivoimme torttuja, sytytimme sinivalko kynttilät ja laitettiin pöydälle Axun askartelema sininen hyasintti.

2123483.jpg