Eddie on kovin innoissaan sekä virkkaamisesta että neulomisesta, ei tietty tee sitä tukka putkella jatkuvasti mutta kuitenkin. Tässä ensimmäinen pannulappu joka syntyi virkaten ihan kotosalla.

2110676.jpg

Tämä toinen onkin sitten koulun käsityötunnilla neulottu paksusta langasta. Hän sai neuloa pannulappunsa koska sanoi että hän on jo virkannut kotona sellaisen, muut sitten virkkasivat omansa. Ja näin hän sitten neuloi.

2110664.jpg

Vähän epäselviä kuvia...

Kun kolmasluokkalaiset olivat saavuttaneet ompelukonekortin, niin he saivat ommella koneella muutakin kuin paperia, eli aloittaa ensimmäisen ompelutyönsä. Koulussa hän teki tyynyliinan, mutta siitä ei vielä kuvaa.

Kotona hän sitten kovasti toivoi että saisi ommella jotain minun uudella ompelukoneella. Juteltiin ensin että mitä voitais tehdä, mikä on tarpeeksi helppo vielä tämän tasoiselle ompelijalle ja mitä hän mahtaisi tarvita. Totesimme että käsityöpussin hän tarvitsee jotta hänellä olisi jokin järkevä paikka missä pitää neulomuksiaan ja virkkauksiaan. Kangas valittiin äidin kangaspala kätköistä ja nyörin hän letitti itse.

2110670.jpg

Hyvin hän homman hoiti. Autoin toki mittojen päättämisessä ja valvoin muutenkin työn tekoa.