Meille nämä kolme asiaa tapahtuivat kaikki vähän niinkuin päällekkäin ja ehkä vähän oudossa järjestyksessä...Pikkujoulua vietettiin lauantaina ja koristeltiin kotia joulukuntoon vähän kerrallaan. Mutta heti aamulla laulettiin Axulle synttärilaulu ja hän sai luonnollisesti (!?!) Lego Technics Traktorin, huomasin päivän puolessa välissä että paketissa luki 10-16 vuotiaille, ups, no pojat rakensivat kyllä sen itse, yhden kerran sain korjata yhden virheen. Tosin rakentaminen kesti 8 tuntia... :)

No toki tontut olivat käyneet yöllä tuomassa pikkujoululahjan (yhteisen), jouluisen aika ison soittorasian jossa soi joulumusiikki ja hahmot liikkuvat.

2110742.jpg

Kotia koristellessa ehdittiin syödä pikkujouluateria ja sytyttää ensimmäinen adventtikynttilä. Moni varmasti kummaksuu adventtikynttelikön värivalikoimia... No kun en ole löytänyt mieluisia mansetteja siihen! Niin nyt on meidän adventit sitten violetteja :)

2110725.jpg

Ei violetti ole meillä tämän vuoden erikoisuus. Meillä on pitkälti vaaleanpunainen joulu tänä vuonna. Tässä esimerkkinä tavarantoimittajalta saamani (=pyytämäni) joululahja, vaaleanpunainen kynttelikkö johon lisäsin violetin rusetin :)

2110735.jpg

Jos oikein olet tarkkana niin pikkujoulukuusen takana näkyvät myös vaaleanpunaiset ja viininpunaiset verhot!!!

2110746.jpg

Sunnuntai menikin sitten synttärikekkereiden parissa. Ensin Kapteeni Koukkunenänä pikku piraattien ympäröimänä, aarretta etsittiin ja syötiin hain silmiä, merimakkaraa ja kalanaivoja vartaassa ym merirosvo herkkuja ja kurkattiin hetki aivan oikeata ja pelottavaa Kapteeni Koukkuakin.

Kun sain heitettyä merirosvot ulos olikin jatkossa ystävät ja rakkaat sukulaiset. Eli eipä viikonloppuna levätty, mutta mukavaa oli.