Unitupa astui kotiini eräänä maanantaina ja toi unta tupaan.

Juteltiin unestani tai tarkemmin sanoen sen puutteesta ja lopuksi makuhuoneeni sai Unitupa kosketuksen Hymy 

Olin itse syksyllä aloittanut makuhuoneeni sisustamisen mutta väsymys vei voiton enkä saanut sitä valmiiksi. Unitupa viimeisteli sen minkä itse aloitin. Uuden mittojeni mukaisen leveämmän sängyn kaveriksi asettui antiikin valkoinen sängynpääty ja kaksi saman sarjan yöpöytää.

Makuhuoneeni oli hyvin levoton ennen kuin aloitin uudelleen sisustamisen. Onneksi en edes ottanut kuvaa siitä, se oli niin tupaten täynnä ja masentava. Nyt rauha ja kauniit asiat tuovat hyvän olon ja levollisemman mielen.

Seiniäni koristaa uuden maalin lisäksi uusi ruusuaiheinen taulu ja sen molemmin puolin kaksi pelkistettyä kynttiläsomistetta, jotka itse hankin loppuvuodesta makuhuonettani varten. Samanlaiset somisteet löytyvät sattumoisin myös Unitupa studiosta...

Yöpöydälle päätyi juuri saamani 30-vuotislahja, kaksi upeaa kynttilälasia.

Aloittamani feng shui sisustus on nyt valmis, kiitos Unituvalle siitä. Seinät saivat kaipaamani maa elementin tasapainottamaan tekstiilieni tuli elementtiä. Yöpöydät sängyn molemmin puolin tuovat tasapainon nukkumiseen. Esillä olevien tavaroiden määrä ja asettelu lisäävät myöskin rauhaa ja tasapainoa.

Lisäksi sain unensaantiani helpottamaan "uniohjelman", rauhoittavaa puhetta ja musiikkia, eräänlaista meditaatio materiaalia.

Tässä yksi kappale joka hyvinkin voisi olla osa kyseistä uniohjelmaa. Nopeaan unensaantiin!!!

******

Unituvan ensimmäinen jakso esitettiin jo viime viikon lauantaina. Tänä viikonloppuna oli aiheena selkäkivut.

Minun uniongelmani liittyy jaksoon "Kun uni ei vain tule", se esitetään lauantai aamuna helmikuun puolessa välissä (14.2 tai 21.2.).

Suosittelen ohjelman seuraamista muutenkin, siitä voi hyvinkin löytyä vinkkejä omiin uniongelmiin ja niiden ratkomiseen. Jaksot voi katsoa myös netistä Nelosen sivuilta.

Rauhallista unta ja kauniita unia!