MITÄ AJATTELET KUN KUULET SANAN YSTÄVÄ?

Yhteisiä hetkiä, leikkejä lapsuusvuosina, jaettuja salaisuuksia, olkapäätä jolle itkeä, rauhan satamaa vai kenties jotain muuta?

Näetkö ystäväsi silmissä rakkauden ja lämmön jota hän tuntee sinua kohtaan? Tietääkö hän yhtä hyvin kuin sinäkin kuinka paljon välität hänestä? Tekisitkö mitä vain ystäväsi puolesta? Auttaisitko häntä hädässä, vaikka hätä olisi vain tunne hänen sisällään? Antaisitko aikaasi hänelle kun hän sitä kipeästi tarvitsee, vaikket todellisuudessa ehtisikään?

Ikivanha sanonta "Onnellisempaa on antaa kuin saada" on osoittautunut todeksi kohdallani monen monta kertaa. Myönnän toki että se joskus myös vie voimia, mutta siitä saa niin uskomattoman hyvän mielen kun näkee toisen ilahtuvan Hymy

Tiedän kokemuksesta myös sen että on kuin taivaan lahja kun ystävä on valmis tukemaan sinuakin, antamaan palan itsestään ja ajastaan sinua varten. Se jos jokin antaa voimia ja energiaa jaksaa eteenpäin!!!

Katso ystävääsi silmiin, tunnetko yhteyden välillänne? Tunnetko voiman hänessä? Huomaatko jos hän tarvitsee sinua vaikkei sitä suoraan pyytäisi?

kuva täältä www.bilder.alltinggratis.se

Ystävät ovat kuin maailman viisi elementtiä: maa, puu, metalli, tuli ja vesi. Kaikki täydentävät toisiaan.