Innostuin tekemään pääsiäismunia. Osan tein itselleni ja osan lahjaksi työtoverilleni joka pitää kovasti pääsiäis- ja joulukoristeista. Tuli kokeiltua muutamia erilaisia malleja, ideat ovat sieltä täältä, en muista tarkkaan. Joten en ota kunniaa ideoista.

Nämä kaksi tein cernit massasta. Sain melkein päänsäryn näiden takia. Nämä ovat siis tehty tavallisen munan (puhallettu) ympärille, poltettu uunissa ja sen jälkeen munan kuoret on rikottu. Tässä vaiheessa se päänsärky iski! Oli todella haasteellista saada kuoret pois ilman että massamuna menisi rikki. Aaargh! Sain lopulta ottaa liimankin avuksi...

massamunat%201a_2011-normal.jpg

Valkoinen jäi itselleni ja keltainen meni lahjaksi.

massamunat%201c_2011-normal.jpgmassamunat%201d_2011-normal.jpg

 

 

Seuraavaksi kukkasia. Tein noita pienillä kukilla koristeltuja kaksi, yhden itselleni ja toisen jälleen lahjaksi. Isokukkaisia munia tein vain yhden.

kukkamunat_2011-normal.jpg

Ja vielä lähikuva pienestä kukkamunasta....

kukkamuna2_2011-normal.jpg

Sitten höyheniä. Keltainen lisättiin lahjarasiaan ja oranssi muna koristaa omaa kotia.

h%C3%B6yhenmunat_2011-normal.jpg

Viimeiseksi huovutettu muna. Niitä tein vain yhden...toistaiseksi.

 

huovutettu%20muna%201b_2011-normal.jpg

huovutettu%20muna%201a_2011-normal.jpg

Lahjaksi lähteneet munat tarvitsivat luonnollisesti lahjarasian. Mikäs rasia sopisi munille paremmin kuin munakenno. Joten kaappasin pääsiäismunavarastosta Rölli-munien kennon. Irrotin sen päällä olleen Rölli paperin ja koristelin kennon uudestaan. Käytin tuota vyötettä mallineena että sain helposti leikattua oikean malliset paperit rasian kanteen.

 

 

Tässä lopputulos.

 

******

I made easter eggs using polymerclay, flowers, feathers and wool. Some of them I gave as a gift to my coworker.