Tuli kevättalvella ostettua ihka ensimmäinen monivärinen lankakerä (älkää vaan taas kysykö nimeä ). Väriksi valitsin keväisen vihreän. Päätin kokeilla niitä sormettomia sormikkaita, olikohan ne kämmekkäitä nimeltään. Näin Knitty Gritty ohjelmassa kun ne teki tällaisia mutta siinä meni jokunen viikko ennenkuin ehdin kokeilla näiden tekemistä. Eniten innostuin tuosta kiilapeukalosta. Tosin luulen että mulla jossain kohtaa silti meni väärin (muistin varassa kun tein), näyttää vähän hassulta nimittäin. MUTTA käteen ne istuu kuin valettu, joten kai mä jotain tein oikein .

 

neulottu_1a-normal.jpg

Kaveriksi piti tehdä tuollainen pääpanta vai miksi noita sanotaan... Mallin otin jostain 70 vai 80-luvun ohjekansiosta. Muutin vain tuota mallineuletta kun en tykännyt alkuperäisestä. Jouduin vähän improvisoimaan tuon koon kanssa kun allekirjoittaneella on niin suuri pää (ja tulos oli sen mukainen)  ...

neulottu_1b-normal.jpg

 

 

*****

I knitted this set earlier this year. The original idea I took from Knitty Gritty but I worked along with only my memory to guide me so I might have made some mistakes . But after all I'm pleased with the result.