Edellisenä kesänä virkkasin rannalla, grilliherkkujen valmistumista odotellessa ja ties missä näitä pikkuruisia sukkia. Jalkoja näille onkin sitten ihan liikaa minun mielestäni, 4 per tuoli tietenkin. Tai sitten meillä on liikaa tuoleja :)

Miksi ihmeessä sukat tuolinjaloille?

Ensinnäkin nämä ovat söpöjä, värejä voi vaihdella vuodenaikojen ja mieltymysten mukaan. Toiseksi nämä toimivat samaan tapaan kuin huopapalat jotka liimataan jalkojen alle, eli estävät lattian naarmuuntumisen ja tuolin siirtely ei tuota kamalia ääniä enää. Erona huopapaloihin on että nämä voi likaantuessaan heittää pesukoneeseen ja pestä 60 C asteessa ja pukea sitten takaisin.

Stolstrumpor%20%281%29-normal.jpg

Idean lainasin ystävättäreltäni joka oli neulonut vastaavanlaiset solmimisnaruilla. Omani virkkasin pyöreiksi vaikka tuolinjalat ovat neliskanttiset, kun tuo materiaali kuitenkin muotoutuu jalan mukaan. Vinkki: tee tarpeeksi kireät sukat jotta pysyvät paremmin.

Stolstrumpor%20%282%29-normal.jpg

*******

Last summer I croched lots of socks.... for my chairs! The problem is that the chairs have too many legs or I have too many chairs :) They reduce the noise chairs make when you move them and prevent scratches to the floors. And they are washable! Tip: make them tight enough so they stay on better.