Neulepapu -kerhomme perustaja, Snovej -blogin kirjoittaja, on laittanut ohjeen pyörre sydämelle omaan blogiinsa. Äkkiä piti siltä istumalta kaivella lankalaatikoita ja ruveta tuumasta toimeen. Ohje on englanninkielellä ja tämä oli ensimmäinen kerta kun virkkasin englanninkielisellä ohjeella. Vähän sain pohtia ja pähkäillä ja jotain meni pieleenkin mutta mitäs siitä :)

Löysin langan jossa oli osa villaa ja osa alpakkaa. Ei ollut paras mahdollinen valinta huovutusta silmällä pitäen. Mutta kun kätköistä ei jostain syystä löytynyt runsaasti villapitoista lankaa....

Virkat%20och%20tovat%20hj%C3%A4rta%20%28

Oli vähän hankala kuvattava kun ei luonnonvaloa ollut riittävästi eikä tuon salaman kanssa tahdo tulla kaunista.... Mutta kuvista kuitenkin näkee että kyseinen lanka ei huopunut niin hyvin kuin olisi pitänyt.

Mutta ei huolta, nyt on kätköt täynnä villapitoista materiaalia joten seuraava onnistunee paremmin!

Virkat%20och%20tovat%20hj%C3%A4rta%20%28

*******

I visited my knitty-gritty friend from Snovej -blog and just had to try this pattern. My choise of yarn failed a bit because my yarn was partially wool and alpacka and didn't felt as good as I would have wanted to. I expect to do better with the right yarn next time :)