Tänään törmäsin uuteen blogiin (jaa, kenen sivuilta tämä linkki löytyikään..?), no joka tapauksessa, sana kivimaalaus sai minut käymään kyseisessä blogissa.

Jotkut todellakin osaa! Aivan hurmaavia ja taidolla tehtyjä maalauksia, siis ihan tauluja, ihmisistä, eläimistä ja maisemista. Ja tietenkin ne maalatut kivet, aivan ihania kissoja, koiria ja muita eläimiä. Eli täällainen sieltä löytyi T-T Atelje´ .

Kertokaa nyt sitten ihmeessä jos mun linkitykset ei pelitä tai on jotain muuta häikkää niin saan sitten pähkäillä ja yrittää korjata asian. 

Tähän samaan hengenvetoon jälleen yksi tekele, tällä kertaa vuosi takaperin tehty.

516469.jpg

Eli viime vuonna pääsiäisen aikoihin maalailtiin mekin kiviä lasten kanssa. Tämä kivi ei kuitenkaan ole ihan kivimaalausta. Maalasin ison munan muotoisen kiven valkoisella spraymaalilla ja sitten lautasliinatekniikalla lisäsin tuon ruusun siihen. (Kas kun en osaa maalata elävän näköisiä ruusuja, tai edes muun näköisiä.)

Tuli maalailtua (siis ihan oikeesti) muitakin kiviä mutta niistä ei ole vielä kuvia. Niistä sitten myöhemmin lisää.

Sain myös tänään ekan ATC vaihto kaverin! Kerron tästä lisää kunhan ollaan päätetty aihe. Kaverini onkin jo konkari ATC vaihdoissa, käykääpä kurkkimassa mitä hän puuhailee: Kikan Käsityöt .