EDIT. TÄMÄ KAVERI ON LÖYTÄNYT UUDEN KODIN

Kauan sitten päätin tehdä tällaisen vauvanuken veljeni tyttärelle. No en ole mikään pikaneuloja saatikka sitten pitkäjänteinen sellainen. Eli tulos on: tyttö on jo liian iso tällaisille leluille ja keskeneräiseksihän tämä on jäänyt. Eikä näköpiirissä ole sen ikäisiä tyttölapsia kelle tämän valmistaa.

Siitä syystä päätän antaa tämän adoptoitavaksi sille joka haluaa tehdä tämän loppuun. Ohje on mukana sekä yksi kerä lankaa. Niin ja puikot sekä "lepopuikko" tulevat mukaan myös, niin minun ei tarvitse niitä siirrellä langalle tai jotain.

Vauva on valitettavasti ollut vähän kalpea syntyessään.... vähän oli sentään hiuksia. Hatusta puuttuu vain nauha ja mahdolliset koristeet, jonkun "laatuiset" tossutkin sillä on jalassa sekä "vaippa" ja pieni viltti. Potkupuvusta on puntit tehty. Muistelisin että sen lisäksi siihen tarttis tehdä vielä takki.

Jos joku tämän haluaa tehdä valmiiksi niin vaihtamalla muutamaan lankakerään tai johonkin niin sen saa omakseen. Säälittää pitää sitä kaapissa kun tiedän etten itse tee sitä valmiiksi.

1238095460_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

I'm giving this one for adoption.