Minulla on jo parin vuoden aikana ollut käytössä iso lasinen kurkku- tai punajuuripurkki tiskikonetablettien säilytystä varten. Tarkoituksena on alusta asti ollut sen tuunaaminen, en vain ole saanut aikaiseksi. Nyt uudessa kodissamme se kuitenkin on näkyvällä paikalla ja halusin että se pikku hiljaa saisi oikean ulkomuodon. No tässä remontin keskellä on kaikki matsku on hukassa joten homma etenee sitä mukaan kun tarvikkeet löytyvät laugh.

Purkin kansi tuli maalattua jo edellisessä kodissa, sen muut koristelut ovat vielä jossain ideapankin syvimmissä sievereissä, eli en vielä tiedä mitä sille tekisin.

Alun alkaen idea oli tällainen itse purkin osalta. Eli liitutaulu maalilla ruutu johon kirjoittaa esim tiskitabletit ja sitten oli tarkoitus pyöritellä purkin ylä ja alaosan ympärille sellaista narua, sisalia se ei ollut mutta en nyt muista mikä se materiaali oikeasti oli nimeltään, kuitenkin tummahkoa luonnonmatsku narua. Olen kuitenkin ruvennut miettimään josko sittenkin koristelisin tuon pitsillä narun sijasta tai sitten yhdistelisin niitä molempia silleen fiksusti smiley.

No jostain oli aloitettava, eli maalasin sen liitutaulu ruudun siihen purkkiin. Taisi siihen 5 vai 6 kerrosta ohutta maalikerrosta tulla jotta sain sen riittävän tasaiseksi ja peittäväksi (ettei valo näy läpi).Eli tuossa vielä teippaukset paikallaan ja maalaaminen kesken. Ohuet maalikerrokset kuivuivat aika nopsasti ja oma aika kului sillä välin järjestelemällä paikkoja ja kaikenlaista muuta pikku puhdetta tehden.Siinä on nyt ruutu valmiina. Vielä kun löytäisi liidut jostain....!?! Niin ja sitten pitäisi päättää että mitenkäs loppumatka edetään......

*******

Glass jar re-do for dishwasher tablets. Shall I add lace or sisal or other natural material string? We shall see....