Nukkekotini valmistuu kyllä todella hitaasti, hankin esineen kerrallaan, mietin ja pohdin. Koska mahdan uskaltaa aloittaa väliseinien pystyttämisen, niiden maalaamisen tai tapetoinnin ja lattioiden päällystämisen? Tosin kannattaisi valita se lopullinen koko nyt ensin, ettei tule 'hupsis' reaktiota jossain vaiheessa.

Löysin kirppikseltä mahdollisen asukkaan nukkekotiini, mutta hän taitaa olla suunnittelemaani kokoa suurempi, aivan kuten aikaisemmin ostamani rottinkituoli.... Hän on vähän suurempi kuin 1/10, eli huonekaluista tulee suuret, mahtavatko mahtua kaappiin....? Toisaalta....

Joka tapauksessa tässä hän on:

1041835.jpg

Tällaisena hän meille muutti, saas nähdä minkälainen lady hänestä muotoutuu. En ole vielä miettinyt neidin nimeä.

Minun pojat sanoisivat että nyt pään päällä syttyi valo! Mietin että en halua tehdä vitriinikaappiin nukkista tämän neidin mittojen mukaan, vaan siihen haluan rakentaa nukkekodin vähän pienemmällä mittakaavalla. mihin tämä neiti sitten joutuu?

Tein muutaman mahtavan löydön, näissä oli pikku virheitä joten sain ne edullisesti. Kaksi pienoiskasvihuonetta joissa heti näin suuret mahdollisuudet. Suurempi on n. 120cm korkea ja pienempi n. 80cm korkea. Punatukkainen neitonen pääsee muuttamaan tuohon suurempaan "huvimajaan". Mikä vuodenaika siellä voisi olla menossa? Taitaa kesään kallistua, kun kesästä niin tykkään, vaikka toisaalta talvi ja joulu on ihana aihe... aika näyttää.

1041857.jpg 1041865.jpg

Nyt neidon nimeä miettimään ja aihetta tälle suuremmalle huvimajalle.