Kroppa muistuttaa huonosta olostaan vähän väliä, oli asento mikä tahansa niin lihakset selkä-hartia-niska seudulla kipeytyy ja sitä rataa pää kipeytyy ja huimaa. Sain ystävältäni s-postissa asentohuimauksen liike-ohjeet josta pitäisi olla apua. Täytynee pistää käytäntöön ja seurailla että auttaako.

Muutoin on ollut aika tuottoisa päivä käsityörintamalla. Otin pitkästä aikaa ompelukoneen esille (ystäväni innoittamana) ja päätin ommella keittiööni salusiinit. En ottanut niistä kuvaa koska ne on vielä kesken, niistä puuttuu vielä joku "juju" (pitsi tai nauha). Mutta ne on n. 50cm korkeat (on nimittäin iso keittiön ikkuna) ja ompelin ne valkoisesta puuvillakankaasta. Ikkunasta puheen ollen, ystäväni innoitti minut somistamaan keittiön ikkunaa muutenkin. Sunnuntaina laitoin siihen hyllyn, en koko ikkunan mitalta vaan ihan sellaisen lyhyen (ehkä 60-70cm). Siihen on pulpahtanut yhtä sun toista "joulu-ihanaa". Kylläpä se muutti keittiön ilmettä! Kunhan saan vielä salusiinit valmiiksi.... Niin no joo, voi tietty olla että sitten iskee pakottava tarve uusia myös kappa ja jos oikein polttelee niin lisätä myös sivuverhot, ehkä!

Suurempi pienoishuvimaja on alkanut löytää tyylinsä, talvinen hetki. Myös punatukkainen neito, joka siellä tulee oleskelemaan, on tänään saanut uudet vaatteet sekä jäiset helmet kaulaan. Neito saa myös lämmittävän huivin talven kylmältä suojaamaan, se on vain koristelua vaille valmis, eli kuva siitä myöhemmin. Huvimajaan emme vielä kurkista mutta neidon muodonmuutoksen tulos on tässä:

1075498.jpg 1075495.jpg

Tälle Jäätiköiden Kuningattarelle pitäisi keksiä nimi. Laittakaa ehdotuksia kommentteihin, arvon pienen palkinnon vastanneiden kesken. Aikaa on marraskuun loppuun, arvonnan suoritan sunnuntaina 2.12.