Viime viikonloppuna tuli innostuttua neulomaan ja virkkaamaan minijuttuja nukkekotiin.

Piti ensin tehdä ns. menossa oleva neule (tyyliin pannulappu tai kaulaliina) jota nukkekodin asukas neuloo. No siitä tuli liian iso joten tein sen loppuun ja siitä tulikin tyyny. Toinen puoli on neulottu keltaisella ohuella langalla ja toinen puoli on kangasta. Ihan perustyyny ilman hienouksia.

Juttu tuossa tyynyssä oli se että neuloin sen hammastikuilla. Kylläpä siinä olikin työtä kun ei tiennyt miten niitä "puikkoja" pitäis pitää että siitä tulis jotain!

******

Kaivelin lankojani ja bongasin vaaleansinisen ja viininpunaisen lankakerän. Niistä syntyi pienet pannulaput nukkekodin keskeneräiseen keittiöön. Kumpaakin väriä tuli tehtyä kaksi. Unohtuin laittaa kuvaan mittasuhdetikku eli tulitikku, mutta tuosta laatikon vetimestä voi vähän arvioida kokoa, koska vedin on nuppineulan pään kokoinen.

*******

Ennen joulua ostin nukkekotiini ruokapöydän tuoleineen. En tiedä joudunko suurentamaan keittiötä jotta saan sen mieleisekseni mutta se on tulevaisuuden murhe... Tässä siis ruokailuryhmä keskeneräisellä kattauksella. Astiat on itsetehtyjä (lukuunottamatta viinilasia), esitelty jossain aikaisemmassa postauksessa.